Medlemmer af

creAtiVe Music

sønderjyllAnd

Niels Præstholm

Bassist og komponist

Niels Præstholm er veteran i dansk jazz med mere end fyrre år på bagen.

Han er kommet vidt omkring gennem årene. Startede karrieren i det Københavnske jazzmiljø med hundredevis af koncerter blandt andet med legender som Kenny Drew, Ernie Wilkins, Teddy Wilson, Richard Boone, Sahib Shihab og mange mange andre. Senere etablerede sig som kapelmester og komponist indenfor den nordiske jazz og improvisationsmusik med bl.a. flere inkarnationer af orkesteret Embla med koncerter over hele verden. I dag bosat i Sønderjylland og en sikker ankermand i Den Sønderjyske Hustrio og leder og iværksætter af mange projekter.

 

Pianist og komponist

Steffan Grarup er en bredtfavnende jazzpianist og komponist.

Han behersker mange stilarter med stor sikkerhed. Han er en legende og afsøgende improvisator og en sikker frontfigur i “Den Sønderjyske Hustrio” og vil være en tilbagevendende figur i “Jazz At The Living Room” Ud over det er Steffan en del af det eksperimenterende folk band “Sjælfugle”

Steffan Grarup

Chris Falkenberg

Trommeslager og komponist

Falkenberg er en musiker og komponist i rivende udvikling

Sidste mand i Den Sønderjyske Hustrio er trommeslageren Chris Falkenberg.  Samtidig med at være en populær og stensikker trommeslager i mange bands og projekter, blandt andet “Sjælfugle” med Steffan Grarup” er han i fuld gang med at udvikle sit eget system indenfor elektronisk bearbejdning af trommesættet.

Samarbejde i massevis

Creative Music Sønderjylland samarbejder med mange forskellige artister. Eksempler er fløjtevirtuos Robert Dick i samarbejde med kunstmaleren Adam Gabriel, perkussionisten og komponisten Christian Windfeld.

Creative Music Sønderjylland inviterer også adskillige musikere på deres jazzscene “Jazz at the Living Room.” Jazzscenen indvies af kvartetten Renga, der består af Thomas Hass på saxofon, Niels Præstholm på bas, Steffan Grarup på Oktober piano og Chris Falkenberg på trommer. Kvartetten er netop nu aktuel med albummet “Poetry of Four.”

Translate this site